0

Blir jag först som kan vråla ut "JAG VANN ÖVER PARKINSON!

Jag vann inte Master SM för Laser jollar i Helsingborg. Det var en mycket konstig och skvalpig sjö som jag först till sista seglingen började komma under fund med. Då gjorde jag å andra sidan min sämsta start.Jag startade väldigt bra i dom andra seglingarna. Men åkte snabbt tillbaka i fältet när jag inte fick riktig fart i båten.32, 33, 34 och 44 av 64 startande var okej men inte mer. Hade velat hamna på den övre halvan åtminstone. 
 
Men det mest positiva var att jag alla 3 dagarna fick kroppen att fungera näst intill 100-procentigt. Nu skall jag bara få lite flyt så kommer de bättre resultaten. Kanske redan på EM nästa vecka...
 
Sommaren har ju som bekant varit bedrövlig fram tills nu. Men jag har haft den bästa sommaren på många år. Rent kroppsligt. Jag har laborerat en del med medicineringen.
 
Det gör väl alla ni andra med Parkinson också även om ni bara följer läkarens ideér. "Vi provar detta istället under 3 månader så får vi se hur det går." Ni kommer tillbaka efter 3 månader och berättar att ni inte blivit ett dugg bättre. Snarare sämre. "Men då gör vi så här istället. Så ses vi om 3 månader." "Men jag märker om ett par dagar om det blir bätre eller sämre. Kan vi inte ses nästa vecka och stämma av?" "Nej, Nej, så går det inte att göra. Man måste prova 3 månader" (för han har ingen tid nästa vecka. Och så får man inte tro att sjukvården kan jobba så effektivt).  
 
 
Ja, som sagt, hugick det? Har jag slutat med medicin helt? NEJ!
 
Men från att för några år sedan ha haft. Neupro Depå plåster 12 mg, Madopark Qvick tablett 7 ggr/dag och Senimet Depåtablett 7 ggr/dag så har det hänt en del positivt de senaste åren.
Jag hittade ett Homeopat medel för ett par år sedan som heter Velvet Bean, (Tyvärr får den inte säljas till vanlig konsument utan endast till terapeuter) och som jag kan ta istället för Madopark Qvick. 1 tablett 6 ggr/dag.
 
Den 25/4 i år så hade jag Plåster 8 mg/dag, 6 Velvet Bean och 6 Senimet/dag.
 
Efter endast några dagar med Omega oljan så kunde jag ta bort 4 mg Plåster. Efter ytterligare en vecka skar jag ner till 3 Velvet Bean/dag.
 
Idag så har jag endast Depå plåster 2 mg, 1/3 Velvet Bean tablett 6 ggr/dag (2 st/dag) och Senimet Depåtablett 6 ggr/dag
De positiva förändringarna med 80% mindre skakningar och full balans i kroppen både in och utvärtes (som skedde redan efter 5 dagar) håller fortfarande.
 
Totalt sett så fungerar kroppen på ett helt annat sett nu än för ett par månader sedan. Jag har blivit bättre (hur många Parkinson sjuka kan stoltsera med det) och det är inte bara jag som märker det utan ett flertal personer har kommit fram under sommaren och frågat vad som hänt. Då är det underbart att kunna säga att "JAG HAR TAGIT DE FÖRSTA STEGEN MOT ETT LIV UTAN PARKINSON MED HJÄLP AV DENNA SUPER OLJA OCH LITE VITAMINER. OCH JAG KOMMER INTE ATT BLI ENSAM, ELLER HUR? 
0

DET BLIR ALLTID FÖRST FÖRSÄMRINGAR (KROPPEN RENSAR) MEN GE OMEGA 3 OLJAN EN ÄRLIG CHANS!

 

 

Jag har seglat Laser i 3 år nu. En jolle som kräver att man kan göra snabba förflyttningar när vinden vrider eller avtar hastigt. Jag har tidigare år haft problem med detta som gjort att jag kapsejsat eller på andra sätt tappat mycket tid och placeringar. Jag har aldrig lyckats hålla det på en sådan hög nivå att jag kunnat vara opåverkad en hel segling ens (en segling tar 1-1,5 timma ungefär). Lördagen den 11/7 2015 seglade jag 5 tävlingar a´ 1 timma per styck med 100% rörlighet i båten. En fantastisk känsla. Och så blev det seger efter denna serie, 2-1-2-1-1!

Det är just p.g.a. en segeltävling, Laser Master SM (35 år och äldre) i Helsingborg nu i helgen 6-9/8, som jag inte hann skriva någon fortsättning förra veckan. Håll till godo!

 

 Efter mina erfarenheter så måste du som har Parkinson och provar denna Omega 3 olja vara beredd på framförallt 3 saker:

1. Ge oljan, och ett eventuellt vitaminpreparat, en ärlig chans. Intag under minst 2 månader, gärna 3, i sträck. Börja med oljan när du har en period i vardagslivet som är ganska "lugn". Inte för mycket bestämt i kalendern utan att du kan ta en eller ett par dagar "ledigt" om/när en eventuell rensning kommer. Tycker du att rensningen blir för jobbig just då, sluta med Omega oljan några dagar tills problemen försvunnit och börja om igen. Du måste alltid gå igenom en rensning för att ta dig till nästa steg. Men, som sagt, du kan välja när.

2. Om du tidigare aldrig provat något naturmedel skall du endast ta 5 ml/dag. Anledningen är att du inte är beredd på först försämringar som alltid kommer med naturmedel. Kroppen måste rensa ut skiten innan den kan bli bättre. Man vet aldrig vad just du får för reaktion. Jag t.ex. fick bl.a. ett eksem runt ögonen att "blomma upp" under 5-6 dagar. Precis när man känner att "jag orkar inte längre med detta" så brukar det gå bort. För att kanske om en eller två månader komma tillbaka igen för en ny rensning. Rensningen sker i olika steg. Vi hade inte orkat ta alla steg på en gång.

3. Vara förbered på att förändra (experimentera med) medicin doseringen du har idag redan efter några dagar. Jag märkte att "Biverkningen" blev överaktivitet. Jag fick för mycket medicin. (Känslan kan vara den motsatta, att man inte får tillräckligt med medicin, utan man tror att man skall öka doseringen istället. Istället slutar man med oljan efter en vecka, 10 dagar. Och vågar inte prova den igen.)  Framförallt var det Leva dopa jag skar ner på i början.

 

Skulle du vilja prova detta också? Eller känner du någon som borde prova. Ring 070-977 95 14 eller mejla mig på smelyckan@telia.com så får även du/ni chansen att se vad det kan göra för dig/er. Produkterna skickas hem till dig direkt från företaget. OBS! Det är inget läkemedel utan det ger kroppen rätt förutsättningar till självläkning.

 PS! Nedan en läsare som också provat Omegan på sin dotter.

Jeg må bare fortelle at jeg begynte å gi min datter på 11 år, med ADHD, den samme Omega i april 2015. Hun er også totalt forandret. Hun er lugn, lettere å tale med og hun har blitt satt opp et nivå i matematikk på skolen.

 

Jag frågade min dotter igår, 11/8, "Hur har du tänkt inför skolstarten i 9:an." Jag hade räknat med att hon hade sagt "Jag vet inte" eller "Inget". Men jag blev förvånad och hoppet tändes "Jag skall plugga måndag och onsdag, träna Innebandy på tisdag och torsdag och när det är prov även plugga lite på helgen." "Jaha, öööh och när på dygnet skall du plugga?" "Efter skolan typ kl. 4 till 6" "Jaha, ööööh"

 

Vad väntar ni på. Alla med ADHD borde prova detta snarast. 

 

Andra som provat oljan vittnar om

1. Minskat sötbegär,

2. Minskad vikt, för de som behöver det, redan efter några dagar, (Troligen en "biverkning" p.g.a. minskat sötbegär.)

3. Minskade problem för diabetes patienter (fastän det innehåller en del socker så är det Diabetes ”vänligt” socker),

4. minskad värk (allt från tennisarmbåge till Reumatism) etc.

 

Otroliga förändringar för många, oftast på mycket kort tid. Men ibland behövs lite längre tid. Kanske 3-4 månader. Men det är ju ändå ganska fort om man haft problem i flera år.

Nästa avsnitt kommer troligen först om ett par veckor eftersom Laser EM i Polen kommer emellan, 22-29/8. Då berättar jag också hur sommaren har varit för mig.

1. Har jag minskat medicineringen, eller kanske slutat helt?

2. Har jag fått fler rensningar?

3. Vann jag SM?

 

 

 

 

 

 

 

0

PÅ 14 DAGAR LYCKAS OMEGA OLJAN MINSKA MIN PARKINSON MEDICIN MED 60%

Parkinson är ingen dödlig sjukdom men det är heller ingen (vad jag vet) som har blivit frisk. Utan försämringen pågår hela tiden. Liknande sjukdomar är Demens, Alzheimers, Stroke, MS, Fibromyalgi. Men även ADHD har ju problem med vissa ämnen i hjärnan.  

Jag är övertygad om att alla sjukdomar är brist på rätt näring. Speciellt efter mitt senaste funna preparat från havet. Omega 3 kan utvinnas på många felaktiga sätt som medför dålig eller ingen effekt alls. Men denna, Världens Färskaste Omega 3 olja, värkar ha fantastisk effekt på nolltid. (Företaget rekommenderar även ett kompletterande vitamin tillskott för bästa resultat.)

Döm själv. 

Dag 1, 25/4 2015: Börjar med den rekommenderade dosen 10 ml på morgonen. (Äter redan ett vitamin och mineraltillskott av hög kvalitet av ett annat märke.)

Dag 3: 80% av skakningarna har försvunnit. Tog bort 1/3 del av medicinen eftersom jag märkte att kroppen blev överdocerad.

Dag 5: Jag har fått balansen tillbaka. Dessutom en ”Balans inne i kroppen” som jag inte haft på många år. Inga släpande steg eller tomtesteg på tårna längre. (Typiska problem för många Parkinson sjuka.)

Dag 7: Konstaterar att jag ej haft ont i ryggen (som kommer efter varje träningspass) sedan dag 1 fastän jag tränat dag 2, 5 och 6

Dag 9: Har det inte varit något negativt undrar du säkert: Rensning och trötthet är det enda negativa men det blir nog bättre med det om ett par veckor.

Dag 11: Minskar medicineringen med ytterligare 1/3 del. Äter nu endast en tablett 6-7 ggr/dag.

Dag 14-21: Har efter lite experimentering i 10 dagar funnit att jag behöver båda tabletterna eftersom de stödjer olika saker. Men i mindre mängd. Idag har jag ungefär 40% av den mängd medicin jag åt före dag 1. + 10 ml Omega och Vitaminer.

Efter mina erfarenheter så måste du som har Parkinson och provar denna Omega 3 olja vara beredd på framförallt 3 saker: Kommer i nästa Blogg...