1

MIN NYA TIDERÄKNING: MITT LIV FÖRE OCH EFTER DEN 25 APRIL 2015

Vi är nu framme vid slutet av Mars 2014. Jag har, som jag tidigare skrev, äntligen stoppat upp försämringen med hjälp av ett högkvalitativt kosttillskott. Ytterligare en orsak är att jag lyckats finna ett homeopat medel, som endast får säljas till terapeuter ej till kund, som gör att jag kan byta ut Madopark Qvick. VAD HETER DET? Skicka mig ett mejl om du är intresserad smelyckan@telia.com .
 
Mitt nästa steg i mitt sökande blir en resa till Brasilien med Anita Ekberg till JOHN OF GOD. En man i 75-års åldern som lånar ut sin kropp till andliga läkare som utför operationer i de andra "kropparna" än den fysiska, som våra läkare opererar i. Vill du veta mer så Googla på hans namn eller Anitas.
 
En häftig upplevelse var det och något hände definitivt i kroppen. Han har hjälpt många genom åren men oftast behöver man återvända flera gånger, ibland 9-10 ggr. Något som kostar på både ekonomiskt och familjelivet. Men vad är alternativet för många av de som kommer...
Anita håller på att samla in pengar till ett CENTER i Sverige. John of God kommer inte att vara här. Men man kommer att kunna åka hit och "STÄRKA SIG" med hjälp av krafterna som verkar i Brasilien genom kontakten i Universum.
 
Jag har ju, som tur är, inte en dödlig sjukdom. För den skull händer det att man ibland. i sina mörka stunder. nästan önskat att man fick dö. Men jag försöker att få stopp på den tanken så fort som möjligt eftersom jag jobbar med "TANKENS KRAFT" dagligen. Det jag vill ha i livet önskar jag av "Universum". En tanke räcker så kommer det till mig inom en snar framtid. Då förstår du nog att tanken "jag vill dö" inte är den bästa tanken...
 
Det har nu gått ytterligare ett år och vi skriver 25/4 2015. För mig har detta datum blivit en nystart på "RESTEN AV MITT LIV". Mitt Liv "Före" och "Efter" 25/4 2015. Äntligen kom den vändning jag sökt så länge. Kanske får syrrans "Medium" rätt när hon för ganska exakt 5 år sedan sa "Din bror är en sökande människa och kommer inom 5 år finna det han söker"...
 
Alla vet vi, även läkarna erkänner detta, att OMEGA 3 är bra för hjärnan. T.ex. för dem med ADHD. Jag hävdar att det är lika viktigt för alla människor oavsett om man är sjuk eller frisk. För låga Omega 3 värden gör dig sjuk och "döende". Det är bättre att i tidig ålder börja dricka det i förebyggande syfte än när en sjukdom som t.ex. Parkinson, Alzheimers, MS etc. har brutit ut.
Men varför smakar alla Omega 3 oljor så illa. Man både luktar, smakar och rapar gammal fisk. Många är vi dem som läst en artikel om någon som blivit så mycket bättre av Omega 3. Men hur många har någon gång lyckats dricka upp en hel flaska. Jag har nog slängt 5-6 halvdruckna flaskor de senaste åren.
 
Men nu har jag druckit 3 flaskor på 3 månader av samma märke. En olja som smakar och luktar lite svagt citron. Men ingen GAMMAL FISK lukt, smak eller rap. Även dottern och frun älskar den.
 
I nästa blogg kommer jag att redovisa mina första 14 dagar med den nya oljan. Smått fatastiska förändringar på bara 2 veckor.
Men jag kan redan nu avslöja vad som hände min dotter efter bara 2 dagar med oljan. Jag har i tidigare blogg inlägg skrivit om min dotters ADHD och förändring med kosttillskott istället för medicin. Kosttillskott, liksom medicin, har ju aldrig gjort henne 100% bra. Men bättre än utan medicin och kosttillskott.
 
Efter bara två dagars intag av oljan så märktes en tydlig förändring. Man kunde prata med henne precis som om hon varit en vuxen människa. Lungt och "städat". Och hon lyckades med konststycket att på 6 veckor  fixa 2 E-betyg istället för de 2 st F som lärarna varnade för i April. Hur mycket som kan tillskrivas Omegan är omöjligt att säga. Men den enda förändringen var att hon tog oljan...
 
Om du själv eller någon du känner har Parkinson och vill veta hur jag så snabbt blev så mycket bättre kan skicka ett mejl till Smelyckan@telia.com så får ni "receptet". Ju snabbare ni börjar desto snabbare kan ni kanske få en del av det gamla livet tillbaka. Och jag hjälper er hela vägen. Mitt mål är nämligen att motbevisa läkarnas tro på att 50-70 % av de dopamin producerande cellerna i hjärna är döda när man får symtomen. Jag hävdar (ända sedan 2008)  att det är som en bil som får diesel som drivmedel men skall ha bensin. Den startar inte ens. Men så fort man tankar bensin så fungerar allt igen. VEM FÅR RÄTT?
 
PS! Även om du har ADHD eller någon annan sjukdom, framförallt då "hjärnsjukdomar", (men även de med olika typer av värk) så är det värt att prova denna olja i 2-3 månader för att se vad det kan göra dig. Det värsta som kan hända är att det inte händer något alls. OBS! DET ÄR INGET LÄKEMEDEL
 
 
0

MAN VILL JU VARA 100% BRA HELA LIVET

Mitt största problem med Parkinson innan 2012-12-20 var den ständiga försämringen månad efter månad.
 
Kosttillskottet bromsade äntligen upp denna försämring och t.o.m. skapade en liten förbättring. Men problemen 
 med balans och skakningar minskade i stort sätt inte alls. Och medicinen höll bara i max 4 timmar.
 
* Under en 4-timmars cykel så började jag på 50% bra innan medicin intag.
* 15 minuter efter medicinering så var jag bara 15% bra i ungefär 1 timma (I princip så dålig så jag kunde bara sitta och vänta 1-1,5 timma tills dopaminet från tabletterna kunde hjälpa mig komma igång igen,)
* Sedan började medicinen värka och jag blev bättre
* Efter ytterligare 30-45 minuter så maxade jag på 80% bra i ungefär 1,5 timmar
* Sedan avtog värkan och jag började falla i %bra till 50% bra
* Och så var cykeln sluten.
* (Tänk dig en sinuskurva där den lodräta axeln är "% Bra" 0-100 och den vågräta är "tiden" 0-4 timmar. Dra en lodrät linje vid 50% bra. Rita in de olika punkterna "50% bra, 0 timmar", 15% bra, 15 minuter" osv.
 
Det var tuffa år eftersom jag sällan sov mer än 3 - 3,5 timmar första nattpasset, vaken 1,5 timma tills det började bli bättre i kroppen och man kunde slappna av. I bästa fall 2 timmars sömn ytterligare. För att sedan stiga upp, då klockan var 7.
Det var tur att kosttillskottet gjorde mig så pigg samtidigt som min sjukdom förstörde möjligheten till 7 timmars nattsömn. Annars vet jag inte vart det hade slutat.
 
25 % sjukskrivning var ju egentligen för lite men jag har hela tiden hoppats på en förbättring.
 
Och nu är det nära. Och vilken förbättring på bara 14 dagar det blev...
 
0

KOSTTILLSKOTT ISTÄLLET FÖR AMFETAMIN SUBSTANSER TILL DE MED ADHD?

Samma dag, 20/12 2012, så får även min dotter börja med samma kosttillskott som jag började använda. Hon har diagnosen ADHD och åt Ritalin 10. Vi byter från ena dagen till den andra. 
Med bara kosttillskott så visar det sig att det fungerar lika bra som medicinen. I 8 timmar. Efter 3 veckor så fungerar det i 12 timmar vilket gör att hon är "trevlig" hela kvällen också, Inte bara under skoldagen. Och efter 3 månader har depåerna fyllts på så pass mycket så hon kan missa att ta kosttillskottet en dag och ändå fungera hon "normalt". 
 
Det som är viktigast för en person med ADHD att få i sig är B-vitamin (egen slutsats). Detta kom jag på efter 3 veckor.
Min dotter hade varit i skolan 3 dagar efter jullovet och fungerat perfekt i klassen. Precis som med medicin innan jullovet började. Lärarna hade inte iaktagit några förändringar.
Men så på tisdagen, efter den första vårveckan, så ringde hennes mentor i skolan till mig och undrade vad vi gjort med henne under helgen. "Har ni tagit bort medicinen eller förändrat något" frågade hon. "Nja", svarade jag. "Både ja och nej. Men den förändringen gjordes redan för mer än 2 veckor sedan. Fungerade det bra förra veckan?" "Ja", svarade hon," Men igår och Idag har hon varit alldeles under isen och jag var tvungen att ta bort henne från salen och klassen och fråga henne vad som hänt."
Orsaken var den att min dotter ej fått det ena tillskottet, burken med alla B-vitamin. Detta p.g.a. leveransproblem. Men på tisdag kväll fick vi äntligen bställningen och sedan dess har hon inte haft några större problem, förutom de vanliga när man är tonåring. Men det är en annan sak som inte kommer att tas upp här...
 
Detta var ett litet sidospår men eftersom det är många, både barn och vuxna,som idag har olika bokstavskombinationer så vill jag visa att det finns ett enkelt sätt att, utan risk för biverkningar, åtgärda "obalansen" i kroppen.
För även här rör det sig om en brist på vitaminer och mineraler (anser jag eftersom min dotter och ytterligare 20-25 st fick samma resultat med endast detta kosttillskott).
 
Ni som äter medicin, typ Ritalin, har ni läst biverkningslistan? Det är ingen rolig läsning. Jag vet hur det känns att stå vid sidan om och ge dottern en medicin som ger så många andra problem i kroppen men ändå tvingas att medicinera eftersom alternativet inte heller är bra.
Och jag vet också hur det känns när man finner en annan lösning som "fixar" bokstavs problemen med endast en biverkning:
* Hela kroppen balanseras upp och många andra problem försvinner också med tiden.
 
Om du själv eller någon du känner har ovan nämnda problrm och vill ha "receptet" så skicka mig ett mejl till Smelyckan@telia.com .