0

VARFÖR STÅR DET "VI JOBBAR FÖR ATT BLI FLER MEDLEMMAR" i många föreningars MÅLSÄTTNING med föreningen?

VILKEN LYCKAD KVÄLL DET BLEV!
 
Den 24/9 då vi var i Mölndal och visade dessa 4 produkter som förändrat livet för så många redan. Och vi är bara i början...
 
NU ÄR DET ERAN TUR!
* Bor du inom denna triangel? Göteborg - Borås - Falkenberg (6 mils radie från Frillesås ungefär).
* Är ni ett gäng på minst 5 personer (privat eller en förening spelar ingen roll) som önskar information, "känna" på produkterna, Provsmaka och ev. köpa dem (Leverans hem till dörren ingår i priset).
JAG KOMMER!
Skicka mig ett mejl bara. Eller gå in på www.smelyckan.se och beställ!
 
Idag är det den 26/9 och det är på dagen 4 månader sedan jag började med Omega oljan. Jag har under några veckor provat att "BOOSTA" Omega intaget. Har tagit 20 ml per dag.
Det hade intet gått i början för då hade nog magen slagit volter. 
 
Det är just därför det är bättre för er som har stora problem i kroppen att SKYNDA LÅNGSAMT. Ta halv dos de första veckorna (första månaderna för dig med minst en diagnos).
Varför ha bråttom? Hur länge har du haft dina problem? 5 år?, 10 år?, Ännu längre?
VAD ÄR DÅ NÅGON EXTRA MÅNAD. Den som väntar på något gott... 
 
Risken är annars att oljan "rör runt" i magen (halva Svenska befolkningen har problem med magen på ett eller annat sätt) och skapar en ännu oroligare mage. Och dessutom så kanske ett eksem, som man inte haft problem med på 30 år, plötsligt blommar upp. Och det varar kanske i 2 veckor. Precis så länge så man hinner tänka tanken "Nej nu orkar jag inte längre. Nu lägger jag ner oljan". Då vänder det dagen efter. 
 
Med mindre dos så blir det också mindre reaktioner och ni orkar med "FÖRSTFÖRSÄMRINGEN" bättre och kan istället se det positiva i "ATT NÅGOT HÄNDER". 
Men tyvärr så kommer ni förr eller senare att vara tvungen att ta denna kamp MED FÖRSTFÖRSÄMRINGAR men då kanske ni fått förtroende för oljan och ser det positivt. Och istället ser ljuset i tunneln.
För skall ni bli bra (eller i alla fall bättre) så måste 
 
KROPPEN RENSAS FRÅN SKIT . DET ÄR DET ENDA SÄTTET OM DU VILL BLI FRISK!
 
 
"FRISK"
Har du kvar det ordet i din ordlista?
 
Kolla in frågan i Rubriken!
Borde det inte stå (eller åtminstone finnas med också) att antalet skall MINSKA?
 
Är jag lite dum nu? Ja, som du märker så gillar jag att spetsa till det. Och jag förstår naturligtvis vitsen med fler medlemmar. Fler som får reda på vad t.ex. Demens är och vad man har rätt till med denna diagnos.
 
Men hur positivt känns det när man får reda på att "Parkinson kan man inte bli fri från. Endast, med hjälp av mediciner, minska problemen med t.ex. skakningar under en tid." Man pratar om "DE 10-15 GODA ÅREN". En klen tröst för den nydiagnostiserade 46 år gamla Parkinson sjuka personen som befinner sig i SINA BÄSTA ÅR!
Jag har inte förnekat sjukdomen. Jag har vägrat att acceptera att det inte finns ett sätt att bli FRISK igen.
 
Och därför borde föreningarna ha som mål att
"FÅ MÅNGA NYA MEDLEMMAR, MEN SAMTIDIGT MINSKA ANTALET GAMLA MEDLEMMAR SÅ ATT FÖRENINGEN MED TIDEN INTE BEHÖVS MER."
 
Sug på den en stund!
 
Kan föreningarna sedan lägga till ett stycke med överskriften "Vad kan du göra för att bli bättre"
Och texten härunder " I princip alla sjukdomar som vi idag har, är bri..........
 
Oj, oj! Tiden går så fort när man har roligt. Fortsättning följer.
 
Nu är det Robert som skall till sin assistent om en stund. Och gräsklipparen behöver en liten kontroll innan dagens klipparbete (autoklippare naturligtvis! Lasern skall in i garaget tillsammans med utemöblerna. Och kanske lite pilbåge idag. Det var länge sedan. Som sagt man är i SINA BÄSTA ÅR...
 
 
0

NYFIKEN PÅ ATT PROVA PRODUKTERNA JAG ÄTER?

I så fall skall du komma till Mölndal torsdagen den 24/9 kl. 18.30. 
 

Du är inbjuden till ett ”Choklad Provar Party” i Mölndal

Torsdagen den 24/9 kl. 18.30 i Möllan, Göteborgsvägen 19.

Och kanske har du någon vän, som också skulle vilja prova .

 

Europas enda choklad som är godkänd som hälsokost.

”Chokladens Kakaoflavanoler hjälper till med att bibehålla blodkärlens elasticitet, vilket bidrar till en normal blodgenomströmning.”

 Dessutom har du/ni denna kväll chansen att mäta just blodkärlens elasticitet. Detta kostar 350:- i vanliga fall men denna kväll är det GRATIS!

 

Eftersom det är begränsade platser så meddela mig snarast om du/ni kommer och gärna också om du/ni önskar mäta elasticiteten.

 

Välkommen till en kväll i Hälsans Tecken

Sören 070-977 95 14

smelyckan@telia.com 

 

 

0

BAKSLAG BÅDE KROPPSLIGT OCH RESULTATMÄSSIGT!

Äntligen tillbaka i verkligheten igen!
Men vilket bakslag det blev i Polen för mig. Både kroppsligt och resultatmässigt.
 
Jag har ju varit i Polen och seglat EM för "gubbar". 60 st i min klass, Laser Radial. (Vet ni inte hur en Laser ser ut så googla. En lite större jolle som planar på slören redan vid 5-6 sekundmeter.) Den yngsta deltagaren var 35 år. Den äldsta 80 år. Känn på den!
 
Redan första dagen blåste det rejält och jag fick ingen ordning på min medicinering. Jag blev stel i kroppen och signalerna från hjärnan fungerade inte alls. Jag hade provat några dagar att ta bort en av medicinerna och tyckte att det blev bättre. Men det var lite fördröjning på effekten vilket gjorde att det blev som det blev den första dagen. Så på kvällen den första seglingsdagen så började jag med den GAMLA medicinen igen.
Det hann att bli ganska bra till andra dagen. Men den första dagen med 2 brutna seglingar var ju inte optimalt direkt.
 
Genomgående så blåste det ganska mycket alla dagarna. 7-12 sekundmeter. Jag konstaterade redan efter 2-3 dagar att min "sjuka" kropp inte hann att återhämta sig lika bra som en frisk. Vilket jag nu lärt mig på och inte kommer åka till tävlingar med mer än max 3 seglingsdagar. Helst bara 2. INNAN JAG ÄR HELT FRISK!
 
En segling lyckades jag trots allt med riktigt bra. Rundade som 8 efter första kryssen, endast ett tiotal meter efter 1:an. Oturligt nog satsade jag lite för tufft vid rundningen och snuddade vid en av båtarna. Protest och så var även den seglingen åt skogen.
 
49 av 60 blev det till slut. BEDRÖVLIGT tycker jag. SUVERÄNT sa min sjukgymnast. "Hur tänker du då", sa jag. "du har ju ett rejält handikapp redan på startlinjen. Att du överhuvudtaget kan vara med på ett EM och komma bättre än sist är enastående." Ja, kanske det...Men 2018, när Sverige ev. skall anordna VM, då skall det bli bättre...
 
Det skall bli en intressant höst. Jag kommer att vara mycket ute och prata om de Hälsokost produkter jag säljer och som jag fått så otroligt bra resultat med.
En Omega olja som visat sig vara helt outstanding gentemot konkurrenterna. De flesta andra  producenter transporterar fisken alldeles för länge efter det att de fångat fisken, Ibland 2-3 månader. Många av de gynnsamma ämnena härsknar med tiden. Och oljan luktar och smakar illa. Ju värre smak och lukt ju sämre kvalitet. Dessutom använder inte alla lax, utan andra sorter, som inte är alls så nyttiga som Laxen. Men ett högt pris tar de oftast ändå.
Ett mycket bra multivitamin piller, speciellt framtaget för att stärka cellväggarna och därmed stoppa upp nedbrytningen av din kropp. Utöver det så får du utökad uthållighet samtidigt som det främjar ett hälsosamt hjärt-kärlsystem.
För de som tränar finns det ett pulver som blandas i vatten och som visat på ökad nitrogenoxid produktion med upp till 24%.
En av Världens hälsosammaste choklad finns också i sortimentet. Den har papper på att den BIBEHÅLLER BLODKÄRLENS ELASTICITET, vilket bidrar till en NORMAL BLODGENOMSTRÖMNING.
Men det finns en "biverkning" med chokladen! Många har fått lindrad värk efter några månader när de äter chokladen. Allt från tennisarmbåge till Reumatisk värk. Men BIVERKNINGAR blir det ju av alla "mediciner" säger läkarna så det får vi stå ut med!
 
Jag kommer att återkomma med ojämna mellanrum och berätta om min "läkning". Förhoppningsvis så fortsätter det men troligen går det inte så snabbt som det gjorde i början.
 
Jag vill avsluta med att rätta mig själv. Skrev tidigare att man kanske inte skulle ta så stor dos Omega olja om man är barn/ungdom och har ADHD. Detta är helt fel. Man skall istället ta dubbel mängd.
Oftast har inte barn och ungdomar så mycket skräp i kroppen så de får inga större först försämringar som vi som är 50+. Därför kan man ta dubbel dos nästan med en gång. Många vittnar om att det bara behövs några dagars intag av oljan innan koncentration och fokusering blir bättre. Så var det ju t.ex. för min dotter.
 
Sören 070-977 95 14, Smelyckan@telia.com