0

REBOOT AV KROPPEN. LITE MER INVECKLAT ÄN EN OMSTART AV DATORN!

Idag är det ETT års dag.
 
För exakt ett år sedan gjorde jag en omstart av min "egna hårddisk". Det hade kommit virus i den redan för 8 år sedan. Många virusprogram är körda sedan dess utan någon större framgång. Men för ett år sedan kom det ut ett nytt program som skröt med att " denna produkt är lösningen på alla dagens och framtida virus! ". Det lät ju bra men fanns det någon sanningshalt över huvud taget eller var det ytterligare ett nytt företag som ville tjäna pengar. på oss kroniskt sjuka.
  
Luttrad efter alla negativa resultat ger jag ändå det en chans.
  
Och döm om min förvåning. På bara 2 veckor minskar eller helt försvinner flera av mina jobbigaste problem samtidigt som jag nästan halverat medicineringen. Hur är detta möjligt?
  
Skillnaden i jämförelse med andra Omega oljor, som var det enda jag tillsatte till mina vitaminer och mineraler, ( viktigt att också tillföra högkvalitativa vitaminer och mineraler men det hade jag redan ätit i 2.5 år av ett annat märke) är att det är den överlägset färskaste och renaste oljan på marknaden, utan konkurrens. Många av de andra Omega oljorna är mer eller mindre härskna, p.g.a. att de forslas lång väg innan de blir till olja. Ofta i flera månader. Oljan är från Sandål som fiskas i Arktiska havet.
Den fiskas, kyls ner och blir till olja i nord Norge på minsta möjliga tid. Tidsfaktorn är den viktigaste när man vill ha en så oförstörd olja som möjligt.
 
Färskhet mäts i Totox. 1,0 i Totox värde är nyfiskad fisks värde. Ingen annan har under 3,0. De flesta har över 10. Över 25 i Totox värde uppmanas man att inte äta. Den är rent farlig. Min oljas Totox värde har aldrig varit över 2,0. Vissa tillverknings satser har det varit så lågt som 1,1. Bara fisken direkt på tallriken kan få ett lägre värde.
 
För att få fram en oljas renhet tittar man på mängden PCB i fisken. Värdet för min olja är 0,0% PCB! Detta har aldrig tidigare hänt.
 
Nu förstår ni varför jag kan säga att oljan är den RENASTE OCH FÄRSKASTE OMEGA OLJAN I VÄRLDEN.
  
Och framförallt färskheten gör den överlägsen alla andra oljor
 
"Men varför skall jag, som är frisk ooch som desssutom äter mycket ekologisk mat, tillsätta denna olja?", tänker du.
GRATTIS säger jag till dig. Ditt tidiga ställningstagande till ekologisk mat har troligen skjutit fram din sjukdoms start. För att du blir sjuk förr eller senare är jag övertygad om. Även du kommer få näringsbrist. Om du inte gör samma val som du gjorde till den ekologiska matens fördel.
Om du ökar mängden Omega 3 i blodet så minskar risken att dö i förtid i hjärt kärl relaterade sjukdomar. Vilket kommer bli den vanligaste dödsorsaken i framtiden. Om du ökar mängden från 5% Omega 3 i blodet (ganska vanligt värde hos gemene man idag) till 8 så minskar risken med 90%.
0

SERVA DIN KROPP. DU FÅR INGEN NY NÄR DEN ÄR SLUTKÖRD!

Maria var i Skåne överhelgen och träffa kompisar från Thailand. Både några av de som var nere i år och en som hon träffade för 2 år sedan. Biljetterna bokades först dagen innan för att vara nästan säkra på att hon inte skulle bli sjuk. Då chansar vi med de billigaste biljetterna som inte är ombokningsbara. 

På fredagsmorgonen kommer hon upp och ser hur sjuk ut som helst. "Pappa" säger hon med skrovlig röst. "Jag kan nog inte åka till Skåne idag. Jag har blivit sjuk," Förbannat! Jag ser pengarna flyga förbi framför ögonen. En stor tung suck hinner jag också med innan hon säger "APRIL APRIL" Lurad!

 

Lurad av mig hoppas jag ni inte skall känna att ni blir. Av någon anledning händer det inte lika mycket förbättringar hos er som det gjorde för mig. I alla fall inte den första månaden. Tyvärr så ger ni kosttillskottet max 1-2 månaders chans att bevisa att det är det rätta för er kropp.

Kanske är det så att mina intag av vitaminer och mineraler av ett annat märke under 2.5 år gav mig en annan plattform att starta vid. Det som saknades var Omega olja av högsta kvalitet.

 Ni tolkar ofta först försämringarna som kosttillskottets fel och slänger flaskan. Istället för att se det positivt att det händer något. Skall du stoppa Parkinsons framfart i din kropp så krävs det att du först blir sämre för att sedan bli lite bättre. Efter ytterligare en tid så händer samma sak. Oftast blir du inte lika dålig som du var förra gången. Men en del av dina problem blir sämre under en kortare tid. Oftast 5-10 dagar. Då gäller det att kämpa lite för att komma igenom denna period. För sen kommer oftast en period med förbättringar. 

Tycker man att det är för jobbigt när man är mitt uppe i en dålig period så kan man göra ett uppehåll på 3-6 dagar. Den dåliga perioden kommer oftast tillbaka inom en månad. Men då kanske du är starkare t.ex. psykiskt och orkar då hela perioden ut.

 

Hur länge har du ätit vanlig medicin? 5 år? 10 år? Har du blivit bättre och bättre och samtidigt kunnat halvera er medicin intag? Inte ni heller? Snarare utökat medicineringen för varje år och blivit sämre och sämre. Långa utprovningstider av nya och starkare mediciner ger ibland flera månaders sjukskrivning. Jag har lyckats vända utvecklingen och istället för 50% sjukskrivning fr.o.m. december månad förra året så jobbar jag nu 75% igen.

 

Och idag är jag fantastiskt glad. Jag har ökat på medicineringen lite igen men resultatet är fantastiskt efter 110 månader. 3 timmar 100% bra. 1 timma 80% bra.

Och detta efter en period av flera veckor med väldiga problem med att få kroppen att ens fungera var fjärde timma.

 

Okej, kosttillskottet kostar 700-1.000:-/månad och får inte räknas in under högkostnads skyddet. Men hur mycket kostar din bil per månad? Hur mycket kostar en sjukdag per månad? En heltids sjukskriven har 5.000:- mindre per månad att leva på idag. En med sjukbidrag ännu mindre.

Tyvärr så värderar man inte kosttillskott för 1.000:- som en "servicekostnad" för kroppen. För man vet inte hur det är att vara sjuk. Ändå är det lättare att hålla sig frisk än att bli frisk när väl en allvarlig sjukdom brutit ut. Så jag säger som jag tidigare påpekat, lyd ett råd från en "gammal" man. Börja serva din kropp nu. Vänta inte tills den mår dåligt.

 

PS! Förhoppningsvis kommer jag att få pengar till ett projekt där jag skall ta reda på om mina resultat det första året är en tillfällighet eller om det är så enkelt att kosttillskott förbättrar tillståndet för alla med Parkinson. Vill du vara med? Intresse anmäl dig på smelyckan@telia.com Ni som är med kommer få svara på vilka typiska problem, relaterade till Parkinson, ni har och vilken grad av problem på en skala 1-10.. Dessutom kommer ni få föra "dagbok" den första månaden. och sedan "veckobok" under 2 månader. De 9 sista månaderna räcker det med varannan vecka. Det ni skall notera är vad som händer i kroppen. Vad förbättras och försämras? Under hur lång period? Om det är någon som vågar prova med att minska på medicineringen (Frivilligt) Vad händer då? Vad för synergieffekt har kosttillskottet givit? Börjat jobba igen? etc.

 

Som tack för ert deltagande kommer ni få en liten reducering på priset. Hur mycket beror på hur mycket pengar jag beviljas. Beviljas jag inget alls så kommer jag själv starta projektet med de 20 första som anmäler sig. Er lovar jag 20% Rabatt. Men "kravet" är att ni är inställda på att prova i ett år. Inte några månader!