1

”MINSKA PÅ MÄNGDEN MEDICINER”, BLEV LÄKARENS RECEPT

Tisdag 8/11 Forts...

Plötsligt händer det något. Allt blir svart/vitt framför ögonen och jag mår illa och kallsvettas. ”Vad är det som händer”, säger jag. Sittande på barstolen vid köksön lutar jag mig bakåt. Åh, vad skönt hinner jag tänka innan jag svimmar av.

Min fru går fram till mig och knackar på min axel. ”Sören, Om du skojar med mig så är det inte roligt längre”.

Jag vaknar till. Herre gud! Jag hade svimmat och varit borta i 20 sekunder. Vilken tur att jag inte ramlade av stolen. Då hade det kunnat gå riktigt illa.

Jag kallsvettas och mår fortfarande illa.

Ring ambulansen direkt. Detta är på riktigt. Har säkert fått en infarkt”, säger jag.

Fastän jag kommer in med ambulans, rätt in bakvägen till akuten, så tar det nästan 4 timmar innan en läkare kommer. Endast en person meddelar mig vad som händer under dessa 4 timmar. Och det efter att jag ringt efter henne. Ingen kollar eller frågar mig hur jag mår. Inte ens hon jag ringde efter. Varbergs sjukhus 2016!!!! (Tyvärr var det lika dåligt redan för 10 år sedan. Ingen förbättring.)

Efter en grundlig undersökning så är läkaren till 95% säker på att det som hänt beror på medicinen eller Parkinsons sjukdomen. Men han vill ändå att jag ligger över natten.

Som blir ytterligare en natt men ingen hjärtinfarkt eller något annat hittas.

Hemma igen är jag ganska nöjd ändå. Jag fick ju ett snabbt svar på vad det var som hände. ”Minska mängden mediciner” blev läkarens recept. Och det har jag ju naturligtvis redan testat med bra resultat de första 3-4 dygnen. Knappt 20% kvar nu av den medicin jag behövde för 1.5 år sedan.

0

JAG NYPER MIG I SKINNET FÖR JAG TROR JAG DRÖMMER. AAAJJJJJJJ!

Måndag kväll 7 November

23.20                Medicinintag  och sedan i säng. Observerar inget surr i benen. Väldigt ovanligt.

05.30                Vaknar och kollar klockan. Inget surr i benen. Behöver inte gå på toa.  Somnar om.

06.40                Vaknar av sopbilen. Nästan 7.5 timmar sedan tablettintag. Inget surr i benen.

06.50                Hoppar fullkomligen upp ur sängen. Inget surr eller kramp i benen. HELT FRISK. Fantastisk känsla. Hela kroppen fungerar till 100%.

                         ÄR DETTA SANT! ELLER DRÖMMER JAG!  AJJJJ!  Ja, tydligen är det SANT!

08.30                Jobbat med datorn sedan uppgång. Fortfarande fungerar kroppen nästan till 100%.

09.20                Börjar få känningar av Parkinson problemen så jag tar minmedicin. Det har nu gått 10 timmar sedan senaste dosen. Efter 10 minuter blir jag sämre och sämre vilket det nästan alltid brukar bli för mig vid tablettintag. Denna gång tar inte tabletterna alls. Efter 2 timmar tar jag en ny dos med medicin. Efter en timma känner jag mig bra igen.

 

Naturligtvis har jag ju gjort mer än en förändring de senaste 10-12 dagarna. Vem har tålamod att vänta 2-3 månader för att se om en sak funkar! Nu gäller det istället att backa bandet och ta reda på vad exakt det är som fått denna förbättring.

Är det att jag dragit ner på GLUTEN?

Eller är det tillbakagången till det Vitamin och Mineral tillskott som jag åt för ett år sedan och som tillsammans med Omega oljan jag satte till 2014-04-25 fick sådana otroligt snabba och kraftfulla resultat i positiv riktning? (T.ex. halverad medicinering samtidigt som balansen blev 100 procentig och skakningarna nästan helt försvann, på bara 2 veckor.)

Eller är det en kombination? I vilket fall som helst så känns ordet FRISK nåbart! .

Den som lever får se…

13.20               HJÄLP! VAD HÄNDER!  Ring Ambulansen nuuuuuu! Sen svimmar jag…