0

VARFÖR STÅR DET "VI JOBBAR FÖR ATT BLI FLER MEDLEMMAR" i många föreningars MÅLSÄTTNING med föreningen?

VILKEN LYCKAD KVÄLL DET BLEV!
 
Den 24/9 då vi var i Mölndal och visade dessa 4 produkter som förändrat livet för så många redan. Och vi är bara i början...
 
NU ÄR DET ERAN TUR!
* Bor du inom denna triangel? Göteborg - Borås - Falkenberg (6 mils radie från Frillesås ungefär).
* Är ni ett gäng på minst 5 personer (privat eller en förening spelar ingen roll) som önskar information, "känna" på produkterna, Provsmaka och ev. köpa dem (Leverans hem till dörren ingår i priset).
JAG KOMMER!
Skicka mig ett mejl bara. Eller gå in på www.smelyckan.se och beställ!
 
Idag är det den 26/9 och det är på dagen 4 månader sedan jag började med Omega oljan. Jag har under några veckor provat att "BOOSTA" Omega intaget. Har tagit 20 ml per dag.
Det hade intet gått i början för då hade nog magen slagit volter. 
 
Det är just därför det är bättre för er som har stora problem i kroppen att SKYNDA LÅNGSAMT. Ta halv dos de första veckorna (första månaderna för dig med minst en diagnos).
Varför ha bråttom? Hur länge har du haft dina problem? 5 år?, 10 år?, Ännu längre?
VAD ÄR DÅ NÅGON EXTRA MÅNAD. Den som väntar på något gott... 
 
Risken är annars att oljan "rör runt" i magen (halva Svenska befolkningen har problem med magen på ett eller annat sätt) och skapar en ännu oroligare mage. Och dessutom så kanske ett eksem, som man inte haft problem med på 30 år, plötsligt blommar upp. Och det varar kanske i 2 veckor. Precis så länge så man hinner tänka tanken "Nej nu orkar jag inte längre. Nu lägger jag ner oljan". Då vänder det dagen efter. 
 
Med mindre dos så blir det också mindre reaktioner och ni orkar med "FÖRSTFÖRSÄMRINGEN" bättre och kan istället se det positiva i "ATT NÅGOT HÄNDER". 
Men tyvärr så kommer ni förr eller senare att vara tvungen att ta denna kamp MED FÖRSTFÖRSÄMRINGAR men då kanske ni fått förtroende för oljan och ser det positivt. Och istället ser ljuset i tunneln.
För skall ni bli bra (eller i alla fall bättre) så måste 
 
KROPPEN RENSAS FRÅN SKIT . DET ÄR DET ENDA SÄTTET OM DU VILL BLI FRISK!
 
 
"FRISK"
Har du kvar det ordet i din ordlista?
 
Kolla in frågan i Rubriken!
Borde det inte stå (eller åtminstone finnas med också) att antalet skall MINSKA?
 
Är jag lite dum nu? Ja, som du märker så gillar jag att spetsa till det. Och jag förstår naturligtvis vitsen med fler medlemmar. Fler som får reda på vad t.ex. Demens är och vad man har rätt till med denna diagnos.
 
Men hur positivt känns det när man får reda på att "Parkinson kan man inte bli fri från. Endast, med hjälp av mediciner, minska problemen med t.ex. skakningar under en tid." Man pratar om "DE 10-15 GODA ÅREN". En klen tröst för den nydiagnostiserade 46 år gamla Parkinson sjuka personen som befinner sig i SINA BÄSTA ÅR!
Jag har inte förnekat sjukdomen. Jag har vägrat att acceptera att det inte finns ett sätt att bli FRISK igen.
 
Och därför borde föreningarna ha som mål att
"FÅ MÅNGA NYA MEDLEMMAR, MEN SAMTIDIGT MINSKA ANTALET GAMLA MEDLEMMAR SÅ ATT FÖRENINGEN MED TIDEN INTE BEHÖVS MER."
 
Sug på den en stund!
 
Kan föreningarna sedan lägga till ett stycke med överskriften "Vad kan du göra för att bli bättre"
Och texten härunder " I princip alla sjukdomar som vi idag har, är bri..........
 
Oj, oj! Tiden går så fort när man har roligt. Fortsättning följer.
 
Nu är det Robert som skall till sin assistent om en stund. Och gräsklipparen behöver en liten kontroll innan dagens klipparbete (autoklippare naturligtvis! Lasern skall in i garaget tillsammans med utemöblerna. Och kanske lite pilbåge idag. Det var länge sedan. Som sagt man är i SINA BÄSTA ÅR...
 
 

Kommentera här: