0

ÄR ALLA OLIKA SJUKDOMAR BARA TIDIGA ÅLDERSPROBLEM?

Ojdå, redan 1 mars. Tiden har gått fort. Förra året så jobbade jag drygt 50%. Förutom december månad. Då var jag äntligen tillbaka fullt ut (förutom mitt 25%-iga sjukbidrag). Även januari och halva februari har jag orkat jobba 75 procent. 
Den 12 februari var det dags för vår årliga Thailands resa. 9:e året i rad som vi lämnar ett kallt och snöigt Sverige för att under 30 dagar inmundiga naturligt D vitamin. 
För 8 år sedan var min dotter 7 år. Hon skulle gå i svenska skolan på Koh Lanta i 4 veckor. Spännande och nervöst när fröken presenterade henne för de andra ca 50 eleverna. Flera av eleverna hade gått i denna skola både 3 och 4 gånger tidigare. Idag är Maria unik med sina 9 år. 
Samtidigt så faller detta koncept i och med att Maria börjar gymnasiet till hösten. Vi får se om det blir naturligt D vitamin från solen eller på flaska nästa år. Nu finns ju Truenordics Alpha (vitamin K2 och D3). Den första flytande K2 i världen. Mycket mer effektiv än tabletter. K2 är bl.a. väldigt bra för skelettet. Minskar risken för benskörhet. Eftersom man tar det i munnen så stärks även tänderna.
 
Jag har funderat över en mening jag läste i EPDA:s skrift "Liv med Parkinson. Korrekt diagnos, behandling och vård."
MÅNGA AV SYMTOMEN ÄR VANLIGA VID NORMALT ÅLDRANDE, MEN UPPTRÄDER OFTARE OCH ÄR SVÅRARE HOS PERSONER MED PARKINSON OCH VID MYCKET TIDIGARE ÅLDER.
 
 Jag har tidigare skrivit om min fotvårdsterapeuts fundering över att de personer med Parkinson som hon har som kunder alla har nagelsvamp. Min fundering blir då " Har alla med neurologiska sjukdomar, såsom Alzheimers och Demens, också nagelsvamp?"
Gäller det även MS, Fibromyalgi, Reumatism,  Psoriasis, Astma, Allergi...
Har alla kroniska sjukdomar samma problem? ÅLDERSPROBLEM UTVECKLADE I MYCKET TIDIG ÅLDER.
I så fall skulle det kunna vara så att alla sjukdomar har samma grundorsak. Den orsaken skulle kunna vara NÄRINGSOBALANS!
Smaka på det en stund "ALLA SJUKDOMAR HAR SAMMA GRUNORSAK, ÅLDERSPROBLEM!" Vad skulle det kunna betyda?
1. All forskning för att finna sjukdoms symtom som "fack bestämmer" t.ex en Demens sjuk, behövs inte.
2. All forskning som görs för att finna bromsmediciner behövs inte.
3. All forskning för att finna biverkningar av olika mediciner behövs inte.
4. All forskning för att ta fram mediciner mot biverkningar av mediciner behövs ej.
5. All forskning för att finna biverkningar av olika biverkningsmediciner...
 
Tyvärr måste troligen Astra lägga ner p.g.a. att läkemedelsbluffen nu på ett mycket enkelt sätt förklarats för gemene man.
Den största vinnaren är staten Sverige som nu kan lägga sina läkemedelsutgifter på skola och omsorg. Och framförallt då på maten i skolor, sjukhus och vårdhem.
På dessa ställen skulle det vara krav på GRATIS KOSTTILLSKOTT till alla. Sudieresultaten skulle bli bättre. De sjuka skulle friskna till snabbare. Och de gamla skulle få en värdig vård där de respekteras för allt de gjort för oss i samhället istället för att de drogas ner och "glöms bort".
 
Kampen mot läkemedels företagens medicin bluff är en David mot Goliat kamp. Och snart ligger jätten på rygg!
 
 

Kommentera här: