1

”MINSKA PÅ MÄNGDEN MEDICINER”, BLEV LÄKARENS RECEPT

Tisdag 8/11 Forts...

Plötsligt händer det något. Allt blir svart/vitt framför ögonen och jag mår illa och kallsvettas. ”Vad är det som händer”, säger jag. Sittande på barstolen vid köksön lutar jag mig bakåt. Åh, vad skönt hinner jag tänka innan jag svimmar av.

Min fru går fram till mig och knackar på min axel. ”Sören, Om du skojar med mig så är det inte roligt längre”.

Jag vaknar till. Herre gud! Jag hade svimmat och varit borta i 20 sekunder. Vilken tur att jag inte ramlade av stolen. Då hade det kunnat gå riktigt illa.

Jag kallsvettas och mår fortfarande illa.

Ring ambulansen direkt. Detta är på riktigt. Har säkert fått en infarkt”, säger jag.

Fastän jag kommer in med ambulans, rätt in bakvägen till akuten, så tar det nästan 4 timmar innan en läkare kommer. Endast en person meddelar mig vad som händer under dessa 4 timmar. Och det efter att jag ringt efter henne. Ingen kollar eller frågar mig hur jag mår. Inte ens hon jag ringde efter. Varbergs sjukhus 2016!!!! (Tyvärr var det lika dåligt redan för 10 år sedan. Ingen förbättring.)

Efter en grundlig undersökning så är läkaren till 95% säker på att det som hänt beror på medicinen eller Parkinsons sjukdomen. Men han vill ändå att jag ligger över natten.

Som blir ytterligare en natt men ingen hjärtinfarkt eller något annat hittas.

Hemma igen är jag ganska nöjd ändå. Jag fick ju ett snabbt svar på vad det var som hände. ”Minska mängden mediciner” blev läkarens recept. Och det har jag ju naturligtvis redan testat med bra resultat de första 3-4 dygnen. Knappt 20% kvar nu av den medicin jag behövde för 1.5 år sedan.

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Vilka kosttillskott o omega tar du?

Svar: HEJ!truenordic.com
Om du vill beställa något så gå in på KÖP NU. Använd mitt ID 10751 som Sponsor ID.
Gå vidare till nästa sida och gör din beställning. Förslag: beställ minst 2 månaders förbrukning "Omega challenge kit" som innehåller 2 st Omega och ett Omega Test som visar mängden Omega i blodet och förhållandet mellan Omega 3 och 6. Testet kostar 385:- men är gratis om du köper detta paket. Sedan är VITA ett bra komplement. Många av våra viktiga vitaminer och mineraler. Men äter du redan idag ett multimedel så räcker det med att tillsätta Omegan. Om du beställer ett kit + 2 VITA så har du produkter för två månader. Det blir sammanlagt 3 produkter och då är frakten gratis. 2 produkter - frakt 37:-, 1 produkt - 75:- i frakt. Du förbinder dig inte att köpa fler gånger i framtiden. Det bestämmer du själv. Men tycker du det är bra produkter så kan du även kryssa i auto-chip. Då kommer samma produkter att skickas till dig automatiskt en vald dag i månaden. Du kan när som helst avsluta ditt auto-chip.
Även om jag hade snabb effekt så är det inte säkert att du får det. Man bör prova minst 3 månader, gärna 6.
När du bekräftat din beställning så fyller du i dina personuppgifter och på sista sidan betalar du beställningen med t.ex. VISA/Master Card. Om du undrar över något så ring 070-977 95 14. Jag finns för dig under hela tiden du använder Truenordics produkter.
Den stora hemligheten med denna Omega är att fisken fångas och pressas till olja på flaska inom max 2 dygn. Den är överlägset den färskaste och renaste oljan i Världen. Den är inte det minsta härsken vilket märks på doft och smak. Smakar och luktar egentligen inte något alls. Förutom den apelsin extrakt som är tillsatt. Man rapar inte fisk i flera timmar. Kvalitén är med andra ord extremt hög.
Sören
Sören Axhorn

Kommentera här: